ExamControl

Az ExamControl képes dokumentálni a vizsgázó által látott közlekedési helyzeteket és az azokra történő reagálását (sebesség változtatás, kormányzás, irányjelző használata, fejmozgás).

A készülék a vezető ülés fejtámla részéhez rögzíthető, és a két első ülés közül néz 120 fokos szögben egyenesen előre, ahonnan a közlekedési szituáción kívül látja a műszerfalra elhelyezett a féklámpa és irányjelzők állapotát visszajelző LED egységet is.

A GPS antenna szabadon elhelyezhető, praktikus a hozzáadott rögzítő segítségével a bal hátsó ablak közepére feltenni. A készülék a tápellátást egy szivargyújtós csatlakozóval ellátott vezetéken keresztül kapja.

Az adattárolás SD kártyára történik. A készülék bekapcsolása után 5 perces állományokat rögzít egymásután. A PC-s letöltő programmal megnyithatók a rögzített állományok, és a rögzített képen kívül információt kapunk a gépjármű sebességéről, útvonaláról, gyorsulás értékeiről és a vizsga időpontjáról. A vizsga alatt megtett útvonal térképes formában jelenik meg. A GPS kapcsolatot a készüléken található GPS LED jelzi. A gyorsulásérzékelők mérik a kocsi sebességváltozását, és rögzítik az esetleges balesetben az erőhatások erejét, irányát.

Az eszköz hangrögzítésre is képes (letiltható).

Műszaki adatok

Képfelbontás

640 x 480

Látószög

120°

Rögzíthető idő

8 óra

GPS

SIRFstarIII

Gyorsulás 3D érzékelő tartomány

3G

Tápfeszültség

12-24V /0.15A

Működési hőmérséklet

0-70°C

Méret

100 x 60 x 40 mm


 

 


Dokumentumok


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A műszerrel kapcsolatos kérdéseivel forduljon a felelős kollégánkhoz:

Németh István

Tel: +36-1/371-20-98; Fax: +36-1/371-22-92