µECScan

Örvényáramos mérőkészülék

Az „örvényáramos ceruza” alkalmas a fémek felső rétegében, fémlemezekben, különösen gépjármű karosszériákban keletkezett szerkezeti hibák ill. beavatkozások felderítésére. A készülék az örvényáramos méréstechnika révén képes különválasztani és egyidőben megmérni az alapanyag minőségi változásait, és a bevonat vastagságának változását. A mikroprocesszorral támogatott mérési eljárásnak köszönhetően olyan nagy érzékenységű, intelligens készülék került kialakításra, amellyel a vizsgálat könnyedén és gyorsan végezhető el.

A készülék kialakítása és kis mérete lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyeken történő roncsolásmentes, gyors mérést. A mérési elvnek köszönhetően az anyagminőség mérése során nem okoz mérési hibát sem a felület egyenetlensége (ill. bevonat vastagsága), sem a vizsgálati szög megváltozása. Acél és alumínium karosszérián akár mm vastag bevonat alatt is kimutatható a hegesztés vagy illesztés.


Dokumentumok


A uECscanForKiv program a KÖKIR programmal ugyanúgy használható, mint a KIV programmal. Természetesen itt is be kell állítani a uECscan-t úgy, mint a KIV programban.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A műszerrel kapcsolatos kérdéseivel forduljon a felelős kollégánkhoz:

Németh István

Tel: +36-1/371-20-98; Fax: +36-1/371-22-92

Lépjen velünk kapcsolatba!