Capture USB

A rendszer alkalmas a beépített lámpa segítségével legalább 30 x 23 mm nyílással rendelkező üregek vizsgálatára, valamint normál és makro felvételek készítésére 3cm … 10 m tartományban. A kamera 750 mm-es nyélen található, melyből 500 mm flexibilisen kapcsolódik a vizsgáló fejhez, végén csuklós megoldással. Ez teszi lehetővé a bármely irányú döntést, hajlítást. Az objektív zárt házban van hozzáférése nem lehetséges , fokuszálása elektronikusan a markolaton lévő forgatógombbal történik. Az objektívet karctól, koszolódástól a ház kiemelkedése, átlátszó borítása védi. Az átlátszó borítást szükség szerint a házból kipattintható, ujra cserélhető , ezt a műveletet könnyíti meg a házon lévő 4 mm-es hasítás.

 

A kamera az USB kapcsolaton kívül rádiós kapcsolatot is igényel, így első használat előtt fel kell telepíteni a bluetooth adaptert és a kamerát hozzá kell adni a bluetooth eszközökhöz.

A kamerát csatlakoztatni kell az USB hosszabbító kábelek segítségével a képrögzítő programot futató PC-hez. A kamera bekapcsolása a BE/KI kapcsoló előre tolásával. A kamerafejbe épített fényforrás fényerejét a bal oldali tekerő gomb segítségével lehet változtatni. A fókusz beállítása a jobb oldali tekerő gombbal történik.

 

A vizsgálat megkezdése előtt a PC és a kamera közötti rádiós kapcsolat felépül, és a PC-n futó képrögzítő program eltárolja a kamera egyedi azonosítóját, melyet a később rögzített képekhez csatol.
A képrögzítés nyomógomb megnyomásakor a kamera rádiós kapcsolaton keresztül küld indítójelet a PC-nek az aktuális (USB port-on érkező) kép elmentéséhez.

Műszaki leírás:

Felbontás: 960 x 720 pixel
Fókusz: 3cm - 10m
Kamera hossza (kábel nélkül) markolattal, kezelő dobozzal: 750 mm
Kamera kábel (USB): 12m (2m és 2db 5m-es hosszabító kábel)
Tartozékok:

  • 1 db rádiós adapter

  • 1db kamera CD

  • 1 db program CD

  • 1 db cserélhető plexi

A kamera külön áramforrást nem igényel.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A műszerrel kapcsolatos kérdéseivel forduljon a felelős kollégánkhoz:

Kovács László

Tel: +36-1/371-22-90; Fax: +36-1/371-2292