Állapotfelmérés

 

A Metalelektro Kft. a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának az előzetes eredetiségvizsgálati tevékenység végzésben közreműködő szerződött partnere, valamint a magyarországi gépjármű és eszköz lízing területén piacvezető cégeknek független állapotfelmérés területén kiemelt partnere. A Magyar Lízingszövetség pártoló tagja.Az eredetiség vizsgálat mellett cégünk elkészíti a gépjárművekre a független állapotfelmérést, amelynek az eredményét a finanszírozók a finanszírozásuk folyamatába integrálták. Magyarországon minden lízingcégnek on-line lehívási lehetőséget biztosítunk az általuk finanszírozott gépjárművek állapotfelmérésével kapcsolatosan és egyre szélesebb körben, nyújtunk szolgáltatásokat a hálózatunk segítségével.

 

Az állapotfelmérés az eredetvizsgálattal együtt végeztetve az eredetiség vizsgálatot megrendelő részére ingyenes!

 

 Útmutató állapotfelméréshez

 

1.                          Az állapotfelmérést az állomások által felvételezett adatok alapján a METALELEKTRO KFT állítja össze és ad lehetőséget az on-line lekérdezéshez. 

2.                          Az alválalkozónk hatósági eredetiség vizsgálattal egy időben körültekintően elvégezi az állapotfelméréshez az adat felvételezést.

3.                          Az alvállalkozónk elkészíti a fényképeket a gépjárműről: legalább 12 db felvétel mely tartalmazza: az elölről keresztirányú képeket 2db, hátulról u.e. 2db, km-óra 1db,rendszám elölről hátulról úgy ,hogy látható a gépjármű teljes terjedelmében 2db,műszerfal 1db,egyedi azonosítók, extrák,alvázszám motorszám…stb

4.                          Műszeres mérés mezőnkénti kitöltéséről a vizsgálónk gondoskodik

5.                          A gépjármű szubjektív értékelésekor az 5 a legjobb állapotú és az 1 a rossz állapotú.


 

Az ÁLLAPOTFELMÉRÉSSEL kapcsolatos kérdéseivel forduljon felelős kollégánkhoz:

Pataki Zoltán

Tel: +36-1/371-20-60

Fax: +36-1/371-20-62
E-mail: patakiz@metalelektro.hu